Isolatie in Sittard

Bel 088 - 11 55 690 (gratis)

Op 16/07/2024 al 19 keer ingevuld.

Bespaar tot 40%

Hoogste kwaliteit

Snelle service

Isolatie, dé beste investering

Je woning vergt wat onderhoud. Om de zoveel tijd krijgen de muren een nieuwe kleurtje, je laat je keuken vervangen en ook de inrichting van je huiskamer verandert regelmatig door de aanschaf van nieuwe meubelen. Maar het is ook zeker de moeite waard om de nodige aandacht aan de binnen- en buitenkant van je woning in Sittard te besteden door middel van isolatie. Hierdoor weer je niet alleen vocht uit je woning, maar je zorgt ook voor warmtebehoud. Hierdoor hoeft die kachel minder vaak aan, en dat zie jij weer terug op je energierekening. Investeer in jouw woning en raadpleeg onze vakmannen van Isolatienetwerk uit Sittard. Zij voorzien jou niet alleen van de meeste geschikte vorm van isolatie voor jouw woning, maar voeren de werkzaamheden ook voor jou uit.

Wat levert isoleren je op?

"Isoleren is slim investeren! Gemiddeld heb je de investering al binnen 4 tot 6 jaar terugverdiend. De gemiddelde terugverdientijd houdt geen rekening met de waardevermeerdering van je huis. Het rendement is dus eigenlijk nog veel hoger!"

Isolatie van top tot teen

Of beter gezegd, van dak tot kruipruimte. Onze experts van Isolatienetwerk in Sittard kunnen jouw woning volledig voorzien van de juiste isolatie. Afhankelijk van de constructie van jouw woonruimte is het mogelijk om te kiezen tussen deze soorten van isolatie:

Dakisolatie

Deze vorm van isolatie verwarmt niet alleen je zolder tijdens de koude wintermaanden in Sittard, maar brengt ook verkoeling tijdens de warme zomermaanden. Hierdoor kan jij de zolder gebruiken als een volwaardige ruimte, zoals een slaapkamer of computerkamer in plaats van slechts een opslagruimte.

Spouwmuurisolatie

De ruimte tussen de binnen-en buitenwand van jouw huis is een spouw. Een spouw helpt je voorkomen dat vocht door de muren dringt. Voeg extra waarde toe aan de spouw van jouw woning door deze vakkundig te laten isoleren door onze experts uit de buurt van Sittard. Hierdoor is jouw woning direct beschermd tegen vocht van buitenaf en wordt de warmte behouden. Onze vakmannen isoleren jouw woning in Sittard in een relatief korte tijd. Zij boren gaten in de buitenwand en gebruiken deze als ingang voor het isolatiemateriaal naar de spouw. Woon jij in een huis in Sittard gebouwd voor 1920 en is je woning niet geschikt voor spouwmuurisolatie? Maak je geen zorgen, onze experts in Sittard kunnen je een prima alternatief bieden in de vorm van gevelisolatie.

Gevelisolatie

Komt na het adviesgesprek gevelisolatie naar voren als beste optie? Dan voorzien de vakmannen in Sittard de gevel van jouw woning van een extra laag aan de binnen- of buitenkant. Van tevoren bespreken zij eerst jouw wensen. Ga jij voor isolatie aan de buitengevel? Welke materiaal past het beste binnen jouw budget? En welk materiaal kan er gebruikt worden voor jouw woning?

Kruipruimte

Is de kruipruimte de meest gevreesde ruimte van jouw woning? Komt je een vieze lucht tegemoet wanneer je het luik van deze ruimte opentrekt? Grote kans dat er te veel vocht aanwezig is in deze ruimte. Hierdoor kan niet alleen het vocht, maar ook de geur zich doorzetten naar de rest van jouw woonruimte. Het is daarom aan te raden om onze vakmannen uit Sittard ook kritisch te laten kijken naar de kwaliteit van isolatie in deze ruimte. Zij kunnen met handzame materialen zoals folie, platen of purschuim kwalitatief uitstekende isolatie aanbrengen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Recente projecten van onze isolatie expert in de regio van Sittard

isolatie

Isolatie in Oss

isolatie3

Isolatie in Spijkenisse

isolatie2

Isolatie in Eindhoven

isolatie1

Isolatie in Sittard

Vragen over isolatie?

Tijdens je zoektocht naar de juiste isolatie voor jouw huis ben je wellicht wat termen tegengekomen die wat vragen bij je oproepen. Aarzel niet om in dit geval ook contact op te nemen met onze vakmannen in Sittard. Ook voor een isolatiecheck van jouw woonruimte ben je bij Isolatienetwerk aan het juiste adres. Door de volledige kennis kunnen onze experts jou volledig informeren en adviseren.

Extra informatie isolatie

Onze vakmannen in Sittard staan je graag te woord over isolatie en bijkomende zaken . Daarnaast zijn volgende dingen alvast goed om te weten:

  • Rd-waarden

De omvang van isolatie wordt aangegeven in Rd-waarden en Rc-waarden. De Rd-waarden zijn gericht op het isolerende vermogen van een bepaald soort materiaal, zoals glaswol.

  • Rc-waarden

Met Rc-waarden drukken wij de hoogte van de totale isolatie van een ruimte uit, zoals de isolatie van het dak of de kruipruimte.

  • Extra benodigdheden

Het kan voorkomen dat er bij het uitvoeren van de werkzaamheden voor isolatie extra hulpmiddelen zijn vereist. Denk hierbij aan hoogwerkers, zoals steigers en kranen bij gevelisolatie. Onze adviseurs uit Sittard zullen jou altijd hiervan op de hoogte brengen mocht dit nodig zijn. Maar het is verstandig om alvast rekening te houden met dit soort factoren in jouw begroting.

  • Kleine veranderingen

Isolatie kan aangebracht worden op een aantal verschillende manieren. Onze experts uit Sittard streven er altijd naar om iedereen zo min mogelijk hinder van te laten ondervinden. Maar soms is het vereist om toch wat kleine veranderingen aan te brengen aan jouw woning om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

Denk hierbij aan het verplaatsen van het naambordje bij de voordeur of het plaatje met het huisnummer verschuiven van links naar rechts

Isolatie: het financiële plaatje

De totale kosten van de isolatie hangen af van een aantal factoren, zoals het materiaal, arbeidsloon en eventuele extra benodigdheden als steigers of andere hoogwerkers. Wij willen je in ieder geval aanraden om te checken of het voor jouw mogelijk is om subsidie aan te vragen, zo wordt de financiële drempel minder hoog om je stulpje in Sittard volledig te isoleren. Door goede isolatie hoef je minder te stoken, op deze manier draag jij met je huishouden bij aan een beter klimaat. Ook voor meer informatie over deze regeling kun je terecht bij onze experts in Sittard.

Waarom kiezen onze vakmannen uit Sittard?

Onze vakmannen van Isolatienetwerk zetten zich altijd volledig in om jou volledig te voorzien van de juiste informatie. Deze inzet kan jij ook verwachten bij het uitvoeren van de isolatiewerkzaamheden om jou zo de beste kwaliteit te garanderen.
Welke voordelen brengt Isolatienetwerk jou nog meer?:

  • Wij beschikken over een landelijk netwerk, dus er is altijd een monteur in de buurt van Sittard of in de buurt van Sittard
  • Wij garanderen jou uitstekende service tegen scherpe prijzen
  • Onze experts in Sittard leveren jou uitstekend vakwerk

Vul het contactformulier in en ontvang binnen korte tijd meerdere offertes van onze experts uit Sittard.

isolatie

Lang was ik op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om isolatie te plaatsen in mijn woning. Uiteindelijk heb ik bij jullie offertes opgevraagd. Ik kreeg er drie en koos voor de goedkoopste. Dat is erg goed uitgepakt. Topkwaliteit voor een scherpe prijs!

Mevr. van Klaveren, Helmond

Nadat ik belde duurde het eventjes voordat ik in contact kwam met een isolatiebedrijf bij ons in de regio. Maar dankzij Isolatienetwerk bespaar ik nu elke maand in de stookkosten! Keurig geholpen door een echte vakman met verstand van zaken.

Mevr. Adriaansen, Apeldoorn

Als je isolatie wilt laten aanbrengen zou ik onmiddellijk even Isolatienetwerk bellen. Je krijgt binnen een paar dagen meerdere offertes van goede bedrijven bij je uit de buurt. Mijn woning is inmiddels kundig voorzien van spouwmuurisolatie.

Dhr. van Hagen, Zwolle

Wij leveren, plaatsen en repareren ook in: Sittard - Born - Broeksittard - Buchten - Einighausen - Grevenbicht - Guttecoven - Holtum - Limbricht - Munstergeleen - Obbicht - Papenhoven - Abshoven - Daniken - Graetheide - Harrecoven - Rosengarten - Schipperskerk - Windraak

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Iets anders
%
Algemene beoordeling

Relevante keurmerken

keurmerken