Gevelisolatie

Gevelisolatie gaat warmteverlies tegen!

Ma - Vr van 8.30 tot 17.30

Gevelisolatie

Tegenwoordig worden nieuwbouwwoningen automatisch voorzien van gevelisolatie. Heb je een oudere woning zonder spouwmuur? Dan is het wellicht een optie om deze te voorzien van gevelisolatie om zoveel mogelijk energie te besparen in jouw woonruimte. Wij leggen je graag uit wat wij voor jou kunnen doen.

Welke woningen hebben geen gevelisolatie?

Is jouw huidige woning gebouwd vóór 1975? Dan is de kans groot dat er weinig of geen isolatie aanwezig is en je energieverbruik hoger is dan gemiddeld. Toentertijd werd isolatie niet meegenomen in het totaalplaatje bij de bouw van huizen. Het kan ook voorkomen dat er in jouw woonruimte sprake is van (gedeeltelijke) na-isolatie. Dit kan betekenen dat de wanden alsnog zijn opgevuld met isolatiemateriaal, of dat er wel isolatie aanwezig is maar de kwaliteit te wensen overlaat. Onze experts van Isolatienetwerk komen graag bij jou langs voor een complete isolatiecheck.

Aandachtspunten gevelisolatie

Het aanleggen van gevelisolatie heeft een positief effect op jouw woning. Zo brengt het de voordelen met zich mee van een complete vakkundige isolatie, zoals warmtebehoud en geluidsdemping.
Echter zijn er wel een paar punten waar je van tevoren rekening mee moet houden bij deze vorm van isolatie:

  • Aanpassingen buitenkant woning

Wij adviseren en informeren je altijd volledig, voordat we overgaan tot het uiteindelijk aanbrengen van de gevelisolatie aan de buitenkant van jouw woning. Hierdoor kan het voorkomen dat er een aantal kleine dingen aangepast moeten worden ten opzichte van de huidige situatie. Denk hierbij aan het verplaatsen van je naambordje bij de voordeur of buitenlampen.

  • Binnen- of buitenkant

Gevelisolatie kan aangelegd worden aan de binnenkant van jouw woning, maar ook aan de buitenkant. Een voordeel van deze laatste optie is dat je geen oppervlak verliest van jouw woonruimte, omdat er een extra laag wordt toegevoegd aan de buitenkant.

  • Materialen

Als we het hebben over gevelisolatie aan de buitenzijde van je woning, dan hebben we het ook over verschillende materialen. Zo is het mogelijk gevelbekleding te gebruiken van hout, aluminium of bakstenen. Neem contact met ons op welke materialen het meest geschikt zijn voor jouw woning en passen binnen jouw budget.

Zelf gevelisolatie aanleggen

Voor de echte doe-het-zelver is het ook mogelijk om helemaal zelf gevelisolatie aan te leggen. Wij raden jou in dat geval in ieder geval wel aan om vooraf informatie in te winnen bij een van onze vakmannen, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt. Ook voor advies staan onze vakmannen van Isolatienetwerk voor je klaar.

energie-besparen

1. Vraag een offerte aan
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen
(binnen 24 uur)

3. Kies de beste aanbieding
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(wij klaren de klus)

Waarom gevelisolatie via Isolatienetwerk?

De aanleg van gevelisolatie van Isolatienetwerk kent vele voordelen:

  • Wij beschikken over een landelijk netwerk
  • Door dit landelijke netwerk is er altijd een expert beschikbaar bij jou in de buurt
  • Je krijgt uitstekende service tegen scherpe prijzen
  • Bespaar tijd en vraag meerdere offertes bij ons aan door middel van één formulier
  • Onze experts leveren uitstekend vakwerk
  • Geheel vrijblijvend contact

Advies gevelisolatie

Wil je graag advies over welke soort van gevelisolatie het meest geschikt is voor jouw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs nemen dan alle opties met jou door.

De beste materialen

Echte vakmensen

Landelijk netwerk

Scherpe prijzen

Hoogste kwaliteit

Dakisolatie

Dakisolatie

De zolder is voor de één slechts een opslagruimte, de ander gebruikt deze als praktijk-of kantoorruimte of tovert deze om tot een hobbyruimte. Waar je deze ruimte ook voor gebruikt, laat de isolatie van je dak niet versloffen om zo schade en een hoge energierekening te voorkomen.

Meer lezen

spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Naast gevelisolatie, is er ook de mogelijkheid tot spouwmuurisolatie. Bij deze vorm van isolatie, plaatsen onze vakmannen isolatiemateriaal in de ruimte tussen de buitenwand en de binnenwand. Zie het maar als een dekentje om je huis, maar dan tussen twee muren.

Meer lezen

kruipruimte-isolatie

Kruipruimte-isolatie

Komt er bij het openen van de kruipruimte in jouw woning een muffe lucht tegemoet? Grote kans dat deze kleine ruimte, maar ook de rest van jouw woning een te hoge luchtvochtigheid bevat. Overweeg daarom kruipruimte-isolatie, zodat jij je hier geen zorgen meer over hoeft te maken.

Meer lezen

Gevelisolatie

Gevelisolatie

Tegenwoordig worden nieuwbouwwoningen automatisch voorzien van gevelisolatie. Heb je een oudere woning zonder spouwmuur? Dan is het wellicht een optie om deze te voorzien van gevelisolatie om zoveel mogelijk energie te besparen in jouw woonruimte.

Meer lezen

Lang was ik op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om isolatie te plaatsen in mijn woning. Uiteindelijk heb ik bij jullie offertes opgevraagd. Ik kreeg er drie en koos voor de goedkoopste. Dat is erg goed uitgepakt. Topkwaliteit voor een scherpe prijs!

Mevr. Vis, Den Haag

Nadat ik belde duurde het eventjes voordat ik in contact kwam met een isolatiebedrijf bij mij in Rotterdam. Maar dankzij Isolatienetwerk bespaar ik nu elke maand in de stookkosten! Ben super geholpen door een vakman met verstand van zaken.

Mevr. van Hagen, Rotterdam

Als je isolatie wilt laten aanbrengen zou ik onmiddellijk even Isolatienetwerk bellen. Je krijgt binnen een paar dagen meerdere offertes van goede bedrijven bij je uit de buurt. Mijn woning is inmiddels kundig voorzien van spouwmuurisolatie. Super.

Dhr. Mulder, Eindhoven

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Gemiddelde energiebesparing
%
Algemene beoordeling

Keurmerken

keurmerken