Dakisolatie

Dakisolatie is zo aangebracht en bespaart enorm!

Ma - Vr van 8.30 tot 17.30

Dakisolatie

De zolder is voor de één slechts een opslagruimte, de ander gebruikt deze als praktijk-of kantoorruimte of tovert deze om tot een hobbyruimte. Waar je deze ruimte ook voor gebruikt, laat de isolatie van je dak niet versloffen om zo schade en een hoge energierekening te voorkomen. Isolatienetwerk regelt dit graag voor je.

Waarom dakisolatie?

Dakisolatie is een goede investering voor je woning. Hiermee verhoog je bijvoorbeeld het comfort in huis. Maar waarom is goede dakisolatie nog meer belangrijk?

  • Besparen op stookkosten

Zonder goede isolatie vervliegt warmte snel uit je woning. Vooral bij het dak, want alle warmte stijgt op. Om de warmte te behouden ga je meer stoken, wat een flinke energierekening tot gevolg kan hebben. Dit is niet nodig. Bespaar op de stookkosten en laat je dak voldoende bedekken met isolatiemateriaal.

  • Bescherming

Niemand zit te wachten op schade in zijn woning. Bescherm daarom jouw woning tegen het vocht van buitenaf door weersinvloeden als regen, sneeuw en vorst. Zo voelt de warmte alleen niet meer kil en vochtig aan, ook ongedierte blijft weg.

  • Waarde woning

Goede dakisolatie draagt een op een positieve manier bij aan de waarde van jouw woning. Door isolatie vervliegt de warmte niet alleen minder snel, maar kan dit ook nog eens een beter energielabel opleveren voor je huis. Daarnaast oogt je zolderruimte mooier door nette dakisolatie. Dit kan een positief effect hebben als je bijvoorbeeld in de toekomst graag je woning wil verkopen.

  • Geluidswerend

In je woning wil je graag kunnen leven zoals jij wilt, zonder anderen tot last te zijn. Zelf wil je ook geen last van buitenaf hebben. Je kan weer beter slapen als het lawaai van verkeer, de trein of een overvliegend vliegtuig een paar decibel minder wordt. Zorg daarom voor goede dakisolatie, zodat deze optimaal geluidswerend is.

  • Verbetering klimaat

Door goede dakisolatie hoef je minder te stoken, wat niet alleen een positief effect heeft op jouw energierekening maar ook op het klimaat. Zo ben je niet alleen vriendelijker voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Subsidie dakisolatie

Zoals je hebt kunnen lezen, draagt goede dakisolatie bij aan een beter klimaat. Daarom is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor dakisolatie onder de noemer Subsidie Energiebesparing.

Zo kan jij deze verbetering aan jouw woning uit laten voeren tegen een kleiner kostenplaatje. Wil je graag meer informatie over deze vorm van subsidie? Neem dan gerust contact met ons op over de voorwaarden.

Soorten dakisolatie

Er zijn verschillende soorten daken. Zodoende zijn wij ook van verschillende markten thuis om al deze overkappingen te voorzien van dakisolatie, welke vorm of constructie jouw dak ook heeft:

  • Schuin dak
  • Plat dak
  • Isolatie zoldervloer

Contact met Isolatienetwerk

Wil je graag meer informatie over hoe wij jouw woning volledig kunnen voorzien van dakisolatie? Neem dan contact met ons op. Door ons landelijke netwerk is er altijd een specialist in de buurt beschikbaar. Daarnaast bieden wij uitstekend vakwerk tegen scherpe prijzen.

Wil jij je graag eerst oriënteren op de verschillende mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in en ontvang vrijblijvend offertes van onze specialisten bij jou in de buurt.

isolatie

De beste materialen

Echte vakmensen

Landelijk netwerk

Scherpe prijzen

Hoogste kwaliteit

Dakisolatie

Dakisolatie

De zolder is voor de één slechts een opslagruimte, de ander gebruikt deze als praktijk-of kantoorruimte of tovert deze om tot een hobbyruimte. Waar je deze ruimte ook voor gebruikt, laat de isolatie van je dak niet versloffen om zo schade en een hoge energierekening te voorkomen.

Meer lezen

spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Naast gevelisolatie, is er ook de mogelijkheid tot spouwmuurisolatie. Bij deze vorm van isolatie, plaatsen onze vakmannen isolatiemateriaal in de ruimte tussen de buitenwand en de binnenwand. Zie het maar als een dekentje om je huis, maar dan tussen twee muren.

Meer lezen

kruipruimte-isolatie

Kruipruimte-isolatie

Komt er bij het openen van de kruipruimte in jouw woning een muffe lucht tegemoet? Grote kans dat deze kleine ruimte, maar ook de rest van jouw woning een te hoge luchtvochtigheid bevat. Overweeg daarom kruipruimte-isolatie, zodat jij je hier geen zorgen meer over hoeft te maken.

Meer lezen

Gevelisolatie

Gevelisolatie

Tegenwoordig worden nieuwbouwwoningen automatisch voorzien van gevelisolatie. Heb je een oudere woning zonder spouwmuur? Dan is het wellicht een optie om deze te voorzien van gevelisolatie om zoveel mogelijk energie te besparen in jouw woonruimte.

Meer lezen

Lang was ik op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om isolatie te plaatsen in mijn woning. Uiteindelijk heb ik bij jullie offertes opgevraagd. Ik kreeg er drie en koos voor de goedkoopste. Dat is erg goed uitgepakt. Topkwaliteit voor een scherpe prijs!

Mevr. Adriaansen, Den Haag

Nadat ik belde duurde het eventjes voordat ik in contact kwam met een isolatiebedrijf bij mij in Rotterdam. Maar dankzij Isolatienetwerk bespaar ik nu elke maand in de stookkosten! Ben super geholpen door een vakman met verstand van zaken.

Mevr. Dubois, Rotterdam

Als je isolatie wilt laten aanbrengen zou ik onmiddellijk even Isolatienetwerk bellen. Je krijgt binnen een paar dagen meerdere offertes van goede bedrijven bij je uit de buurt. Mijn woning is inmiddels kundig voorzien van spouwmuurisolatie. Super.

Dhr. Opmans, Eindhoven

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Gemiddelde energiebesparing
%
Algemene beoordeling

Keurmerken

keurmerken