Isolatie in Apeldoorn

Bel 088 - 11 55 690 (gratis)

Op 16/07/2024 al 19 keer ingevuld.

Bespaar tot 40%

Hoogste kwaliteit

Snelle service

Isolatie voor jouw woning in Apeldoorn

Wil je graag in je woning investeren? Denk dan na over het verbeteren van de isolatie in jouw woonruimte. Onze experts in Apeldoorn staan voor je klaar om jouw huis volledig te voorzien van de juiste isolatie met de juiste materialen. Ook als je besluit om deze klus zelf aan de te pakken, ben je bij de experts van Isolatienetwerk aan het juiste adres. De monteurs in ons netwerk zijn erkende vakmannen.

Wat levert isoleren je op?

"Isoleren is slim investeren! Gemiddeld heb je de investering al binnen 4 tot 6 jaar terugverdiend. De gemiddelde terugverdientijd houdt geen rekening met de waardevermeerdering van je huis. Het rendement is dus eigenlijk nog veel hoger!"

Voordelen isolatie

Goede isolatie van je woning in Apeldoorn brengt grote voordelen met zich mee:

  • Minder hoge energierekening

Is je maandelijkse voorschot van je energiemaatschappij hoog of aan de hoge kant? Dan kan het zijn dat je aanzienlijk extra veel stookt door slechte isolatie in jouw woning. Door onvoldoende isolatie in jouw huis vervliegt de warmte zeer snel en dat zie je terug op je energierekening.

  • Milieu

Aansluitend op bovenstaande draagt minder energieverbruik ook weer bij aan een beter milieu.

  • Geniet van de stilte

Kan je enorm genieten van muziek luisteren? Maar ben je bang je buren tot last te zijn? Of woon je aan een drukke weg in Apeldoorn en ervaar je daardoor minder rust? Goede isolatie van je woning heeft ook een geluiddempende werking. Zo ben jij je buren in Apeldoorn niet tot last als jij even maximaal wilt genieten van jouw favoriete album. En je slaapt ’s nachts weer lekker door, zonder wakker te schrikken van het luidruchtige verkeer dat langs je huis in Apeldoorn rijdt.

  • Bescherming

Isolatie is tevens een pantser tegen de schade die regen, wind, sneeuw en vorst teweeg kunnen brengen.

  • Visitekaartje

Ben je van plan om in de toekomst je stulpje in Apeldoorn te verkopen? Goede isolatie kan bijdragen aan de waarde van jouw woning. Daarnaast krijgt je woonruimte hierdoor een verzorgd uiterlijk aan de binnenkant. Zo is isolatie in meerdere opzichten een goede investering.

  • Geen opstijgend vocht

De kruipruimte is de basis van jouw woning in Apeldoorn. Wanneer deze slecht geïsoleerd is of geen enkele vorm van isolatie bevat, kan dit vervelende gevolgen hebben voor jouw woonruimte. Het vocht vanuit de kruipruimte kan opstijgen, waardoor je op den duur last kan krijgen van een hoge vochtigheidsgraad in huis.

Dit heeft niet alleen negatieve gevolgen voor jouw gezondheid, maar ook voor die van jouw huisdieren en aanwezige planten. Daarnaast kan het vocht schade aanrichten in jouw woning, zoals schimmel op de muren en vloeren.

Recente projecten van onze isolatie expert in de regio van Apeldoorn

isolatie2

Isolatie in Oosterhout

isolatie3

Isolatie in Gorinchem

isolatie

Isolatie in Vlissingen

isolatie1

Isolatie in Beverwijk

Soorten isolatie

Onze vakmannen in Apeldoorn staan voor je klaar om de juiste isolatie aan te brengen in jouw woonruimte. Voordat zij beginnen met de werkzaamheden, worden eerste alle mogelijkheden met je doorgenomen in een uitgebreid adviesgesprek. Tijdens dit gesprek informeren zij je over de volgende soorten informatie:

Of je nou de zolderruimte gebruikt als opslagruimte of als extra kamer, zorg altijd voor voldoende isolatie. Hierdoor hoef je minder te stoken en dat heeft weer een positief effect op je energierekening. Je kunt er ook voor kiezen om zowel je dak als je zoldervloer te isoleren, op deze manier is het bijna niet meer nodig om extra te stoken tijdens de koude wintermaanden. Goede isolatie zorgt ook voor verkoeling tijdens de zomermaanden in Apeldoorn. Tevens zijn onze experts in Apeldoorn behendig in het isoleren van schuine daken, platte daken en zoldervloeren.

Onze vakmannen in Apeldoorn zijn ook bedreven in het aanbrengen van spouwmuurisolatie. De spouw is de ruimte tussen de binnen-en buitenmuur. Door middel van gaten in de buitenwand te boren en via die weg isolatiemateriaal aan te brengen, is de spouw vrij snel voorzien van goede isolatie. Woon jij in een oude woning, gebouwd voor 1920? Dan is de kans groot dat jouw huis geen spouw heeft. Onze experts in Apeldoorn en omstreken hebben dan nog andere alternatieven om jouw woonruimte goed te isoleren.

Is spouwmuurisolatie geen optie? Dan kunnen onze vakmannen uit Apeldoorn en omstreken je ook adviseren om te kiezen voor gevelisolatie. Ook bij deze vorm van isolatie kun je rekenen op behoud van warmte en demping van geluid. De gevel kan geïsoleerd worden aan de binnenkant, maar ook aan de buitenkant. Voordat er daadwerkelijk wordt begonnen met het aanleggen van de werkzaamheden, gaan onze adviseurs eerst met jou in gesprek wat de beste keuze is voor jouw geliefde stulpje in Apeldoorn. Naast de voordelen van complete isolatie en minder stookkosten is het wel goed om eerst na te denken of je de gevel van binnen of buiten laat isoleren. Bij isolatie via de buitenwand kan het voorkomen dat er kleine dingen veranderd moeten worden, zoals het verplaatsen van het naamplaatje of verlichting. Kies je voor isolatie via de binnenwand, dan kan het zijn dat je hierdoor een (klein) gedeelte verliest van het woonoppervlak in jouw woning. Raadpleeg dan onze experts in Apeldoorn, zij komen graag bij je langs.

Je kunt vocht in de woonruimte ook tegengaan door een goede isolatie van de kruipruimte van jouw huis. Hierdoor voorkom je op een redelijk eenvoudige manier de ongemakken die een te hoge luchtvochtigheidsgraad teweeg kunnen brengen, zoals schade door schimmel en een onaangename geur. Onze klusjesmannen van Isolatienetwerk uit Apeldoorn leggen binnen no-time isolatie aan in de kruipruimte van jouw huis.

De verschillende warmhouders

Net zoals er verschillende mogelijkheden zijn om je huis te isoleren, gebruiken onze vakmannen uit Apeldoorn verscheidene soorten materialen om deze werkzaamheden uit te voeren. Denk hierbij aan de volgende warmhouders:

  • Purschuim

Na het aanbrengen van dit schuim, droogt het op tot één grote massa. De vakmannen van Apeldoorn kiezen dit materiaal als er bijvoorbeeld een groter oppervlak geïsoleerd moet worden. Een voorwaarde is dat zij zelf ook voldoende ruimte hebben. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om gebruik te maken van Purschuim in een hele kleine ruimte.

  • XPS

Deze platen zijn vaak favoriet bij onze klusjesmannen. Door het lichte gewicht zijn de prima te hanteren. Ook is het materiaal niet gevaarlijk en veroorzaakt het geen huidirritatie, waardoor de experts de platen zonder moeite op maat kunnen snijden.

  • EPS

EPS wordt door de experts in Apeldoorn vaak gebruikt bij het isoleren van een kruipruimte. EPS oogt als de bolletjes die je ook terugziet in piepschuim, alleen zijn het in dit geval allemaal losse bolletjes.

  • Folie

Net zoals XPS zeer handzaam door het lichte gewicht.

Contact met de expert in Apeldoorn

Wil jij graag meer informatie en advies op het gebied van isolatie? Neem dan contact op met onze experts van Isolatienetwerk in Apeldoorn. Door de volledige kennis krijg jij altijd advies op maat en worden de werkzaamheden met zorg uitgevoerd.

isolatie

Lang was ik op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om isolatie te plaatsen in mijn woning. Uiteindelijk heb ik bij jullie offertes opgevraagd. Ik kreeg er drie en koos voor de goedkoopste. Dat is erg goed uitgepakt. Topkwaliteit voor een scherpe prijs!

Mevr. Dubois, Rosmalen

Nadat ik belde duurde het eventjes voordat ik in contact kwam met een isolatiebedrijf bij ons in de regio. Maar dankzij Isolatienetwerk bespaar ik nu elke maand in de stookkosten! Keurig geholpen door een echte vakman met verstand van zaken.

Dhr. Adriaansen, Amstelveen

Als je isolatie wilt laten aanbrengen zou ik onmiddellijk even Isolatienetwerk bellen. Je krijgt binnen een paar dagen meerdere offertes van goede bedrijven bij je uit de buurt. Mijn woning is inmiddels kundig voorzien van spouwmuurisolatie.

Dhr. Opmans, Tiel

Wij leveren, plaatsen en repareren ook in: Beekbergen - Hoenderloo - Hoog Soeren - Klarenbeek - Loenen - Uddel - Ugchelen - Wenum-Wiesel - Assel - Beemte-Broekland - Engeland - Gerritsflesch - Groenendaal - De Haere - Hoog Buurlo - De Jonas - De Krim - Lieren - Meerveld - Nieuw-Milligen - Oosterhuizen - Radio Kootwijk - Woeste Hoeve

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Gemiddelde energiebesparing
%
Algemene beoordeling

Relevante keurmerken

keurmerken